RSS
Berichten
Commentaar

Kerst PiramideNa een klein jaar zijn we dan eindelijk zo ver dat onze webwinkel officieel geopend is. Sinds we de eerste contacten hebben gelegd met leveranciers uit het Ertsgebergte zijn er ongeveer 8 maanden verstreken om zover te komen dat we u een prachtige collectie houtsnijkunst en exclusieve kerstversiering in onze webwinkel kunnen aanbieden. We gaan handelen onder de naam “Het Bergmannetje” en we verkopen Exclusieve Handgemaakte Kerstversiering uit het Ertsgebergte, een heuvelachtige regio in het Oosten van Duitsland, tegen de Tsjechische grens aan. Ons assortiment bestaat uit kerstpiramides, lichtbogen, notenkrakers, rookmannetjes, muziekdozen en vele andere prachtige en duurzame kerstartikelen. Met name dit duurzame aspect vinden we erg belangrijk. Bij ons koopt u een handgemaakt product uit een Europees land, met een rijke geschiedenis en in bijna alle gevallen gemaakt van gecertificeerd hout. Onze producten zien niet alleen handgemaakt maar zitten ook kwalitatief zeer hoogwaardig in elkaar, ze gaan dus vele jaren mee. Op deze manier dragen ook wij bij aan een duurzaam milieu. Geen goedkope wegwerp producten maar kwalitatief hoogwaardige kerstversiering met een lange levensduur waar u lang van kunt en zult genieten.

Naast de verkoop van de exclusieve kerstversiering hebben we ons ook ten doel gesteld het Ertsgebergte en Vogtland te promoten. Daarom vindt u niet alleen maar producten in de webwinkel maar komt u ook veel achtergrond informatie tegen over de historie van de Houtsnijkunst, de ontstaansgeschiedenis van de individuele items, informatie over kerst en kerstmarkten en natuurlijk veel foto’s uit deze prachtige omgeving. Om dit nog eens extra te benadrukken hebben nog een extra website gemaakt voor de promotie van het Vogtland en het Ertsgebergte, www.vogtland.nl. Hierop vindt u nog veel meer informatie en foto’s uit deze mooie omgeving.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze webwinkel. Uiteraard hebben we getracht een en ander zo gebruiksvriendelijk en overzichtelijk mogelijk in te richten. We hebben veel grote productfoto’s in de winkel geplaatst zodat u de aangeboden producten goed kunt bekijken. Betalen kan met iDeal en andere populaire betaalmogelijkheden zoals credit card, Paypal etc. Via onze Facebook en Google+ pagina’s geven we nog eens extra informatie en bieden we van tijd tot tijd bijzondere acties aan. We zien u graag terug op www.ertsgebergte.com

Comments are closed.