RSS
Berichten
Commentaar

Kerstmarkt Annaberg

Kerstmarkt Annaberg

Het kerstseizoen 2016 is al heel dicht bij… en Het Bergmannetje is er klaar voor. Ook al genieten we nog even van de herfst, een kijkje in de kalender maakt het overduidelijk: over 3,5 weken is al het eerste Advent weekend.

De steden en dorpjes in het Ertsgebergte zijn al volop bezig met de voorbereidingen van de kerstmarkten en bergparades. Als u deze gezellige tradities een keer persoonlijk wilt ervaren, kunt u op deze pagina de tijdstippen vinden waarop u een uitje naar onze Oosterburen zou kunnen inplannen. En wees niet bezorgd: er is dan weliswaar geen garantie voor sneeuw in de Adventstijd, maar de hoge ligging zorgt toch steeds voor frisse temperaturen die ervoor zorgen dat de stemming goed is en de Glühwein te pas komt.

Als een bezoek op de originele plaatsen niet mogelijk is en/of u van de geur en sfeer ook bij u thuis wilt genieten, neem dan gerust een kijkje in onze webwinkel. Dit jaar hebben we er een nieuwe producent en heel veel mooie producten bijgekregen, het is Richard Glaesser uit Seiffen. Glaesser is voornamelijk bekend voor de prachtige piramides en de fraaie muziekdoosjes en dat zijn precies de dingen die we dit jaar aan ons assortiment hebben toegevoegd. Ook nieuw in ons assortiment zijn een aantal nieuwe lichtbogen en kaarsenhouders. We hebben ondertussen ongeveer 200 prachtige producten in de webwinkel maar we kunnen nog VEEL MEER leveren. Sinds dit jaar kunt u kiezen uit meer dan 7.000 producten uit het Ertsgebergte. Via onze website kunt u de catalogi van onze producenten downloaden en daaruit bestellen. Op deze pagina kunt u zien hoe dat werkt. Hieronder voor de volledigheid nog even de links naar alle nieuwe items in onze webwinkel.

We wensen u alvast een fijne start van de adventstijd.

Comments are closed.