RSS
Berichten
Commentaar

notenkrakersDe laatste maanden zijn erg druk geweest. Diverse bezoeken aan het Vogtland en Ertsgebergte, de beurs Cadeaux in Leipzig en de opbouw van de nieuwe webwinkel hebben ons behoorlijk bezig gehouden, en nog steeds trouwens. En tussen de bedrijven door proberen we nieuwe content toe te voegen om de website(s) van nog meer interessante en relevante informatie te voorzien.

Op onze website www.ertsgebergte.com hebben we een aantal pagina’s toegevoegd waar we dieper ingaan op de geschiedenis van de diverse houtsnijkunst figuren uit het Ertsgebergte. De meeste figuren hebben een zeer interessante geschiedenis die het waard is verteld te worden. De volgende nieuwe pagina’s zijn onlangs toegevoegd:

Op de Vogtland en Ertsgebergte website zijn ook de nodige nieuwe pagina’s toegevoegd. Het betreft voornamelijk pagina’s van de diverse stadjes en andere interessante plaatsen in het Ertsgebergte en Vogtland met daarbij natuurlijk veel nieuwe foto’s. Hier gaan we:

Een nieuwe sectie in het Blog zijn de foto galerijen. Hier vindt u honderden landschap foto’s uit de regio en vele foto’s die betrekking hebben op de houtsnijkunst. Dank voor uw interesse.

Comments are closed.